så her kommer min nyeste knekkebrød-oppskrift
100g mandelmel/finmalte mandler
80 g hasselnøttmel eller malte hasselnøtter
3 dl linfrø
2 dl sesamfrø
2 ss fiberhusk
ca 6 dl vann
Sett ovnen på 160 grader varmluft.
bland alle ingediensene og la det svelle noen minutter.
fordel deigen utover 2 bakepapirkledde stekeplater.
dra deigen utover med en slikkepott,slik at deigen dekker hele platen.
rut opp hver stekeplate til 16 knekkebrød slik at det blir 32 knekkebrød til sammen.
sett den ene platen øverst i ovnen og den andre nederst. stek i 40minutter, bytt deretter plass, slik at den platen som er øverst blir satt nderst og omvendt.
stek deretter knekkebrødene i 40 minutter til.
avkjøl knekkebrødene p rist.
man kan fint fryse ned knekkebrødene,og de tiner i løpet av kort tid.
oppbevares i tett boks om man ikke ønsker nedfrysning av knekkebrødene,de holder seg i lang tid i bokser.
disse knekkebrødene e helt fri for gluten
http://bloggurat.net/minblogg/registrere/70cde5d40a60eca789133d95d5b7fb2942ee3d2a
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar