onsdag 20. august 2014

Hege's kyllingsaus



Jeg vet at en del av de som starter på lavkarbo sliter med å lage saus..nettop fordi at man tenker at saus må inneholde mel...
Nå er det jo faktisk sånn at sauser er jo kjempelett og raskt å lage på lavkarbovis...Det fine er jo at sausene passer for de med cøliaki også...dobbelglede:)
Uansett, her skal jeg dele min beste kyllingsaus med dere.
Den er knallgod og veldig enkel å lage.


3 dl kremfløte
0,5-1 løk(avhengig av størrelse)
1 ss matolje
3-4 ss baconost på tube

hakk løken.
varm oljen i en kjele og surr løken i oljen i 3-4 minutter.
tilsett fløte og baconost.
kok opp og la det småkoke til sausen er passe tykk. rundt 10minutter vil nok holde...
denne smaker himmelsk til kylling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar